Serviceværksted for de kræsne kunder

SERVICEVÆRKSTED MED ERFARNE MEKANIKERE

Hvis du har brug for et billigt serviceværksted som ikke går på kompromis med kvaliteten, så har du fundet det rette sted. Vi kan tilbyde fornuftige priser og professionel service til din bil. Det er vigtigt for bilen at få den korrekte vedligeholdelse, så derfor har vores mekanikere erfaring med mange forskellige typer biler og mærker. Hos Mbiler udfører vi alle former for service- og reparationsopgaver, samt bilpleje og montering af udstyr.

BILLIGT SERVICEVÆRKSTED

Da vi kører med en fast lav timepris på vores værksted kan vi tilbyde billige priser på de opgaver vi udfører. Vi sætter en stor ære i at overholde vores faste aftaler, både når det angår tid og kvalitet. Vi sørger altid for at kontakte dig inden der udføres arbejde som ikke er aftalt på forhånd. På den måde undgår du uventede overraskelser i form af større regninger end beregnet.

FÅ ET TILBUD MED DET SAMME

Kontakt vores serviceværksted nær Roskilde, Kalundborg & Holbæk på Sjælland på tlf. 76 60 00 60 eller send en mail til: salg@mbiler.dk for at modtage et uforpligtende tilbud. Husk at vi kan tilbyde afhentning og levering af din bil når du booker tid hos os. Vi tilbyder desuden en gratis lånebil hvis det skulle blive nødvendigt.

Lukket for kommentarer.