Ring nuBook tid
trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot

Tlf. 76 60 00 60 · e-mail : salg@mbiler.dk

b2

Serviceeftersyn udføres af professionel mekaniker

Hos Mbiler udfører vi alle former for serviceeftersyn på alle bil mærker og modeller. Når vi laver et serviceeftersyn følger vi alle de retningslinier der er for de enkelte bilmærker. Dermed kan du bevare garantien på din bil. Hos Mbiler har vi udelukkende veluddannede og dygtige medarbejdere som sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde, hver eneste gang. Desuden benytter vi os af det nyeste teknologiske udstyr.

Specialiseret i serviceeftersyn

Skal din bil have et serviceeftersyn, så kan du altid regne med os. Samtidig med at vi har specialiseret os i serviceeftersyn kan vi også tilbyde en meget fornuftig pris, dog uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan tilbyde en lavere pris, da vi har en fantastisk timepris.

Efter endt service, prøvekører vi naturligvis bilen for at sikre os at bilen er helt i orden før afleveringen. Det sker alt sammen for at sikre os, at du som kunde får den bedst mulige behandling og den bedste serviceoplevelse.

Uforpligtende tilbud hos Mbiler

Kontakt os på tlf. 76 60 00 60 eller send en e-mail til: salg@mbiler.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på et serviceeftersyn. Vi kan tilbyde gratis afhentning og tilbagelevering af bilen når du bestiller tid hos os. Vi tilbyder også en gratis lånebil hvis det skulle blive nødvendigt. Find os nær Roskilde, Kalundborg & Holbæk på Sjælland

trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot
 
Se vore anmeldelser ved at klikke her
Mød os også på