Serviceaftale som håndterer din bilregninger

Hos MBiler har vi forståelse for, at det ofte kan være svært at finde pengene når uheldet er ude. Vi kan derfor tilbyde en service- og reparationsaftale, som sikrer dig mod uforudsete store udgifter. En god service- og reparationsaftaler kan være en økonomisk fordel. Du kan med fordel overveje service- og reparationsaftalen, når du investerer i ny brugt bil, især dieselbiler kan være lidt dyre at reparere når uheldet er ude.

Forudsigelighed er vigtig

Service- og reparationsaftalerne indgås for en bestemt periode, normalt 2-5 år, og for det antal kilometer, du forventer at komme til at køre i perioden.

For at få det optimale ud af en service- og reparationsaftale, skal du vurdere så sikkert som muligt, hvor længe du vil beholde bilen, og hvor langt du kører hvert år i hele perioden.

Husk at jo længere kontrakt, jo sværere bliver det at skønne rigtigt, da der kan ske rigtig mange uforudsete ting i fremtiden: Du kan flytte bopæl, skifte job, blive skilt, blive syg osv.

Tryghed i økonomien

Overvejer du at købe bil, bør du også overveje at tegne en service- og reparationsaftale. Med den i hånden er du sikret med uforudsete udgifter og kan nøjes med at betale et lavt, fast beløb hver måned. Afhængigt af valgt serviceniveau, dækker beløbet dine udgifter til vedligeholdelse af din nye bil.

omkostningskurve for bilreparation

kurve der viser forskel på omkostninger med og uden serviceaftale

Vi tænker på dig og din bil – så du kan sove roligt med vished om, at vi er der til at servicere og vedligeholde din bil

Med flere års erfaring i at sælge, servicere og vedligeholde biler, ved vi hvad der skal til for at sikre dig køreglæden i lang tid. Derfor anbefaler vi en aftale der løbende vedligeholder din bil så du minimerer risikoen for uforudsete problemer.

Vort anerkendte værksted lærer at kende din bil ud og ind, vore mekanikere bliver løbende uddannet, hvilket er din garanti for altid at være godt kørende.

Serviceaftalen

En serviceaftale skal ses som en forsikring. En forsikring mod uventede omkostning til service af din bil. Med en serviceaftale får du tryghed i bilbudgettet og en nemmere hverdag med din bil. Du betaler en fast lav månedlig ydelse, der er skræddersyet efter dit kørselsbehov og din bilmodel, så du slipper for uventede værkstedsregninger, også efter garanti udløb. Afhængig af serviceaftalens løbetid, mærke, model og bilens alder varierer prisen som oftest mellem 200-500 kr. om måneden.

Tre super pakker

Når du køber en service- og reparationsaftale kan du vælge mellem tre forskellige varianter. For et fast månedligt beløb, kan du frit benytte vores værksteder når bilen skal til service eller repareres. Aftalen kan strække sig fra 12 og helt op til 60 måneder afhængigt af hvor mange kilometer du kører årligt.

Budget

 • Basiseftersyn af bilen i henhold til bilens service intervaller
 • Gratis opfyldning af sprinklervæske mellem serviceeftersyn
 • Gratis udskiftning af pærer og viskerblade mellem serviceeftersyn (ekskl. reservedele)
 • 10% rabat på alt værkstedsarbejde som ikke er omfattet af serviceaftalen

 Klik Her for at få en beregning på Budget aftale til din bil 

Service Plus

 • Serviceeftersyn i henhold til fabrikkens anbefalinger inkl. servicedele (tændrør, brændstoffilter, pollenfilter, luftfilter, bremsevæske m.v.)
 • Sikkerhedskontrol (bremser, lys, styretøj, forrude, sprinklersystem, dækmønster, støddæmpere m.v.)
 • Gratis opfyldning af sprinklervæske mellem værkstedsbesøg
 • Garanteret 10% rabat på alt værkstedsarbejde som ikke er dækket af serviceaftalen
 • Opretholdelse af fabriksgaranti
 • Dækhotel, udskiftning af sommer- og vinterdæk
 • Gratis hent og bring
 • Lånebil

 Klik Her for at få en beregning på Service+ aftale til din bil 

All Inclusive aftale som dækker meget mere end  blot serviceeftersyn

All Inclusive-aftalen er for dig, der er afhængig af altid at have en velfungerende bil. Du bruger måske din bil i forbindelse med dit arbejde, og kan ikke undvære en bil i det daglige. Vi hjælper dig så hurtigt vi kan, og lover dig at du aldrig skal vente mere end 5 dage før vi påbegynder arbejde på din bil. I mellemtiden stiller vi en lånebil til rådighed.

En service- og reparationsaftale dækker ikke kun serviceeftersyn, men også alle andre områder1 hvor du kan være uheldig og få problemer, og garantiprisen afhænger af bilens øjeblikkelige tilstand. Derfor vil der først kunne gives en pris når vi har haft bilen inde til en vurdering

Vores serviceaftale- og reparationsaftale dækker:

 • Regelmæssige serviceeftersyn
 • Reparation af blandt andet bremser, pærer,  kobling, drivaksler osv.
 • Uforudsete reparationer på f.eks. motor, gearkasse, differentiale, computere, katalysator osv.

Dækning afhænger af valgt serviceniveau og bilens type og stand. Kontakt os for en vurdering og modtage tilbud på en månedlig ydelse.

 All Inclusive  ……..  Kontakt os her for aftale om besigtigelse af din bil

Lukket for kommentarer.