Ring nuBook tid
trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot

Tlf. 76 60 00 60 · e-mail : salg@mbiler.dk

b2

Om MBiler

December 2006 slog Mbiler dørene op for første gang . Dette skete på Trekanten 9 i Herrestrup.

Et af de væsentligste argumenter for Morten Bøgh til at starte op her var, at han som sælger hos naboen CC Camping og Marine havde konstateret, at mange af kunderne her, købte en campingvogn deres aktuelle bil ikke var i stand til at trække. Det var derfor nærliggende at afhjælpe dette problem direkte ved kilden.

Siden da har Mbiler hjulpet utrolig mange med at realidsere deres bildrømme, og i året 2008 flyttede Mbiler til den nye adresse på Adelers Alle 217 i Gislinge.

Da aktiviteterne efterhånden var mange og da efterspørgslen på god service og reparation var stigende kom Paw Nordahl ind i billedet som medejer af virksomheden, og man satsede hurtigt på at blive Sjællands Bedste Autoværksted med Sjællands skarpeste priser, da kunderne samtidig efterspurgte at Mbiler selv gjorde de biler klar, som kunderne købte, var der ikke meget betækningstid, og inden længe voksende staben allerede 6 mdr. efter med endnu 1 mekaniker og senere 1 til, og i 2015 udvides der med endnu 1.

I dag er Mbiler en blomstrende og velanset virksomhed, som reparerer alle mærker – og successen skyldes ikke mindst at Mbiler også forstår at udnytte internettes muligheder, hvor i høj grad den gode service med gratis hent og bring samt fri lånebil er meget efterspurgt.

Sælger: Paw Nordahl

Tlf: 21 34 48 86
salg@mbiler.dk

Pladesmed

Ansat hos DentBuster
Mbiler fra 2008

Ejer: Morten Bøgh

Tlf: 29 99 15 00
salg@mbiler.dk

Sælger

Logistikteknolog
Sælger hos CC marine
Selvstændig 2006

trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot
 
Se vore anmeldelser ved at klikke her
Mød os også på