Mekaniker

MEKANIKER HENTER OG BRINGER DIN BIL TIL VÆRKSTEDET

Står du og skal bruge en billig mekaniker som er både kvalitetsbevidst og dygtig, så har du fundet det rette værksted. Vi har mange års erfaring med reparationer, udskiftning af reservedele og servicering af biler. Ikke nok med at vi er billige, vi garanterer også at jobbet bliver udført af en dygtig mekaniker.

BILLIG MEKANIKER MED FOKUS PÅ HØJ KVALITET

Vores dygtige mekaniker kan hjælpe dig med en lang række problemer inden for autohjælp. Har bilen fået en bule, lidt ridser i lakken eller har den bare brug for at få udskiftet en kofanger, så er vi hos Mbiler de helt rette til dette job. Vi tilbyder ydermere at afhente og levere din bil efter afsluttet reparation. Leder du bare efter et sted hvor bilen kan få et service, så kan vi også være behjælpelige her.

Vores mekaniker har erfaring med alle typer biler og mærker, og derfor tager vi imod alle bilmodeller. Vi kan klare alt fra en god undervognsbehandling til afbalancering af dækkene og meget meget mere.

KONTAKT OS I DAG

Kontakt vores erfarne mekaniker nær Roskilde, Kalundborg & Holbæk på Sjælland på tlf. 76 60 00 60 eller send en mail på: salg@mbiler.dk for at modtage et uforpligtende tilbud. Husk at vi kan tilbyde både afhentning og levering af din bil når du booker tid hos os. Vi kan desuden tilbyde en gratis lånebil hvis det skulle blive nødvendigt.

Lukket for kommentarer.