GDPR- persondataforordningen

Den 25. maj 2018 trådte en ny lovgivning vedr. databeskyttelse i kraft. Denne databeskyttelse kaldes persondataforordningen – også kaldet GDPR, og har til formål at beskytte personoplysninger som gemmes hos os, samt beskrive Hvorledes vi håndterer disse data.

Persondatapolitik hos MBiler:

Som kunde hos MBiler har vi brug for følgende oplysninger for at oprette dig i vores kundedatabase: Dit navn, din adresse, et kontakttelefonnummer og en email.

For at kunne oprette og håndtere din bil har vi brug for at oprette bilen, herunder med de oplysninger vi får ved hjælp af indregistreringsnummeret.

Vi bruger dine oplysninger i forbindelse med reparation af din bil, til at kunne kontakte dig i forbindelse med reparation af din bil, køb af bil samt reservation af lånebil.

Oplysninger givet til os i forbindelse med autoværksted/køb/lånebil videregives aldrig til tredjemand, med mindre vi er retsligt forpligtet, herunder hvis du får en bøde el. lign. mens du anvender en evt. lånebil.

Vi gemmer fakturaer vedrørende bilreparation efter gældende lovgivning. Disse oplysninger gemmes således i op til 5 år efter betaling af seneste udestående, hvorefter de automatisk slettes og eller destrueres jvf. Persondatalovens § 5 stk. 5.

Dersom du anvender vor lånebilsordning giver du samtykke til at vi må bruge dit navn, din adresse og et telefonnummer til at foretage reservationen. Dette gælder både pr telefon, mail, ved personligt fremmøde og andet.

Når du underskriver lånedokumentet på et køretøj giver du samtykke til at vi, som lovgivningen foreskriver, må notere og opbevare de på kørekortet noterede oplysninger, herunder cpr nummer.

Du har som kunde altid ret til at få slettet de oplysninger vi har om dig, dog er vi i henhold til bogføringsloven forpligtet til at gemme alle bogføringsmæssige bilag – herunder fakturaer – i 5 år efter sidste udestående er betalt.

Har du en dækhotel aftale hos os vil vi ligeledes gemme dine oplysninger så længe denne aftale løber.

Lukket for kommentarer.