Om MBiler

December 2006 slog Mbiler dørene op for første gang . Dette skete på Trekanten 9 i Herrestrup.

Et af de væsentligste argumenter for Morten Bøgh til at starte op her var, at han som sælger hos naboen CC Camping og Marine havde konstateret, at mange af kunderne her, købte en campingvogn deres aktuelle bil ikke var i stand til at trække. Det var derfor nærliggende at afhjælpe dette problem direkte ved kilden.

Siden da har Mbiler hjulpet utrolig mange med at realidsere deres bildrømme, og i året 2008 flyttede Mbiler til den nye adresse på Adelers Alle 217 i Gislinge.

Da aktiviteterne efterhånden var mange og da efterspørgslen på god service og reparation var stigende kom Paw Nordahl ind i billedet som medejer af virksomheden, og man satsede hurtigt på at blive Sjællands Bedste Autoværksted med Sjællands skarpeste priser, da kunderne samtidig efterspurgte at Mbiler selv gjorde de biler klar, som kunderne købte, var der ikke meget betækningstid, og inden længe voksende staben allerede 6 mdr. efter med endnu 1 mekaniker og senere 1 til, og i 2015 udvides der med endnu 1.

I dag er Mbiler en blomstrende og velanset virksomhed, som reparerer alle mærker – og successen skyldes ikke mindst at Mbiler også forstår at udnytte internettes muligheder, hvor i høj grad den gode service med gratis hent og bring samt fri lånebil er meget efterspurgt.

AUTOVÆRKSTED – MBILER I HOLBÆK ER ET AF SJÆLLANDS BILLIGSTE

Mbiler er et blomstrende og velanset autoværksted, som reparerer alle mærker, og sælger biler. På vores autoværksted har vi billige priser og vi kan tilbyde alle former for reparationer eller udskiftninger af reservedele. Lad os hente din bil, reparere den og efterfølgende levere den tilbage til din adresse.

VORES AUTOVÆRKSTED SERVICERER ALLE BILMÆRKER

Vore dygtige mekanikere på vort autoværksted kan klare både små og store reparationer og serviceeftersyn samt områder som f.eks. dæk, fælge, styretøj, bremser, støddæmpere, udstødninger, batterier, olieskift m.v. Vort autoværksted servicerer alle bilmærker og modeller, som findes på markedet, og opretholder fabriksgarantien på nye biler.

Ring til os

Alderen på din bil har ingen betydning. Vores autoværksted med veluddannede mekanikere er din sikkerhed for kvalitetsarbejde, og at bilen er færdig til aftalt tid. Når vi reparerer din bil på vores autoværksted benytter vi os af professionelle reservedels grossister – som leverer en vare af høj kvalitet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skal du have bilen på et autoværksted nær Roskilde, Kalundborg & Holbæk på Sjælland, så kontakt os allerede i dag. Husk at vi kan tilbyde både afhentning og levering af din bil når du booker tid hos os. Vi kan desuden tilbyde en gratis lånebil hvis det skulle blive nødvendigt. Ring til vores Autoværksted i dag på tlf. 76 60 00 60eller send en mail på: salg@mbiler.dk for at modtage et uforpligtende tilbud.

BESØG VORT AUTOVÆRKSTED

Kun 687,50 kr. pr. time, inkl. moms.

Få en rentefri konto i 12 mdr. 

BILER – KØB & SALG

Lån op til 150.000 kr. Uden udbetaling

SALG : PAW NORDAHL
Tlf: 21 34 48 86
salg@mbiler.dk

Pladesmed

Ansat hos DentBuster
Mbiler fra 2008

VÆRKSTED : MORTEN BØGH

Tlf: 29 99 15 00
salg@mbiler.dk

Sælger

Logistikteknolog
Sælger hos CC marine
Selvstændig 2006

Lukket for kommentarer.