Dækcenter

DÆKCENTER MED STORT UDVALG

I vores dækcenter kan vi bl.a. Hjælpe med dækskift, afbalancering og salg af nye dæk og fælge. Det er vigtigt at specielt dine dæk er i orden, for ellers hjælper bremser og god affjedring ikke meget når kontakten til vejbanen ikke er optimal. For at bremsesystemet skal fungere skal dine dæk være helt i orden.

STOR ERFARING I DÆK OG FÆLGE

Det er vigtigt uanset hvilken bil du har, hvad den koster og hvilken stand den er i, så er de rigtige dæk altid en god investering. Det drejer sig om sikkerhed og det kan f.eks. være dæk som passer til årstiden. Udover sikkerheden som er det vigtigste, giver nye dæk også en langt bedre kørekomfort, mindre støj og igen den der rare fornemmelse af at man har sikret sig selv og sine medpassagerer så godt man kan.

KONTAKT VORES DÆKCENTER

Skal bilen have nye dæk eller et nyt sæt fælge, så kontakt os eller kom forbi vores dækcenter i dag. Husk at vi kan tilbyde både afhentning og levering af din bil når du booker tid hos os. Vi kan desuden tilbyde en gratis lånebil hvis det skulle blive nødvendigt. Ring til vores Dækcenter nær Roskilde, Kalundborg & Holbæk på Sjælland i dag på tlf. 76 60 00 60 eller send en mail på: salg@mbiler.dk for at modtage et uforpligtende tilbud. Ønsker du desuden opbevaring af dine dæk kan vi også håndtere dette.

Lukket for kommentarer.