Ring nuBook tid
trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot

Tlf. 76 60 00 60 · e-mail : salg@mbiler.dk

b2

Dæk og fælge hos Mbiler

Hos Mbiler har vi stor erfaring med udskiftning af dæk samt at finde nye fælge til din bil. Trænger dine dæk til at blive tjekket, så tøv ikke med at kontakt os for at lave en aftale. Vi sørger for at dine dæk altid er klar til at gå den kommende sæson i møde.​ Vi foretager dækskift året rundt , så er du på udkig efter enten nye sommer, vinter eller helårsdæk, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Billige priser på dæk og fælge

Vi køber vores dæk og fælge ind fra store leverandører. Det sikrer at du altid vil få et sæt nye dæk, og ikke et par dæk som har ligget opbevaret på et lager i et længere stykke tid. Har vi ikke dækket på lager kan vi i de fleste tilfælde skaffe det hjem til dig. Hos Mbiler kan vi oftest tilbyde dig en billigere service da vi kører med en fast lav timepris. Dog går vi aldrig ned på kvaliteten af vores arbejde eller kvaliteten på vores reservedele.

Uforpligtende tilbud hos Mbiler

Kontakt Mbiler på tlf. 76 60 00 60 eller send gerne en e-mail til: salg@mbiler.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på dæk og fælge. Vi kan tilbyde gratis afhentning og levering af bilen når du bestiller tid hos os. Vi tilbyder også en gratis lånebil hvis det skulle blive nødvendigt.

trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot
 
Se vore anmeldelser ved at klikke her
Mød os også på