Bilværksted er ikke kun reparation – men også service

BILVÆRKSTED MED BILLIGE PRISER OG DEN BEDSTE SERVICE

Hos Mbiler har vi et professionelt bilværksted hvor vi kan tilbyde billige priser og samtidig levere service af højeste kvalitet. Vi tilbyder alle slags reparationer samt udskiftning af alle typer reservedele. Vores bilværksted kan endda tilbyde at afhente din bil og efter endt arbejde leverer vi den tilbage til din adresse.

AUTOVÆRKSTED SERVICERER ALLE BILMÆRKER OG MODELLER

Vores autoværksted kan klare både små og store reparationer og serviceeftersyn samt områder som f.eks. dæk, fælge, styretøj, bremser, støddæmpere, udstødninger, batterier, olieskift m.v. Vort autoværksted servicerer alle bilmærker og modeller, som findes på markedet, og opretholder fabriksgarantien på nye biler.

Alderen på din bil har ingen betydning. Vores værksted med veluddannede mekanikere er din sikkerhed for kvalitetsarbejde, og at bilen er færdig til aftalt tid. Når vi reparerer din bil på vores autoværksted benytter vi os af professionelle reservedels grossister – som leverer en vare af høj kvalitet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Skal du have bilen på et autoværksted, så kontakt os allerede i dag. Husk at vi kan tilbyde både afhentning og levering af din bil når du booker tid hos os. Vi kan desuden tilbyde en gratis lånebil hvis det skulle blive nødvendigt. Ring til vores Autoværksted i dag på tlf. 76 60 00 60 eller send en mail på: salg@mbiler.dk for at modtage et uforpligtende tilbud.

Lukket for kommentarer.