Ring nuBook tid
trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot

Tlf. 76 60 00 60 · e-mail : salg@mbiler.dk

b2

​Autoservice til fordelagtige priser

Hos Mbiler har vi stor erfaring med autoservice, som gør at vi kan servicere alle bilmærker. Når vi udfører vores arbejde, bruger vi altid reservedele af højeste kvalitet. Vi har en fast lav timepris, så vi kan tilbyde de bedste priser på autoservice.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på autoservice og da vi har en lav timepris kan arbejdet laves billigere end på andre værksteder. Desuden tilbyder vi gratis lånebil hvis der skal laves en større reparation af din vogn.

Kvalitetsorienteret service med garanti

Vi giver selvfølgelig garanti på vores autoservice. Medarbejderne hos Mbiler har god erfaring og et sæt sikre hænder, som gør at de kan levere autoservice af høj kvalitet. Derfor tvivler vi ikke når vi giver garanti på vores udførte arbejde.

Får du brug for service af din bil, sørger vi for både afhentning og aflevering af din bil. Du skal blot opgive adresse på din arbejdsplads eller din hjemmeadresse. Når vi er færdige med vores autoservice, vasker og støvsuger vi selvfølgelig bilen hvis du ønsker dette og efterfølgende kører vi bilen retur.

Kontakt Mbiler omkring Autoservice

Kontakt Mbiler nær Roskilde, Kalundborg & Holbæk på Sjælland på tlf. 76 60 00 60 eller send gerne en e-mail til: salg@mbiler.dk for at modtage et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder også en gratis lånebil hvis det skulle blive nødvendigt.

trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot
 
Se vore anmeldelser ved at klikke her
Mød os også på