MBilers Automekaniker kan klare alle bilreparationer

AUTOMEKANIKER HENTER OG BRINGER DIN BIL

Driller bilen og er du ikke selv en haj under en motorhjelm? Vores automekaniker klarer alle typer opgaver, både de mindre og de større. Vi har både mangeårig erfaring og kan tilbyde at hente og bringe din bil til værkstedet. Desuden tilbyder vi altid gratis lånebil ved længere reparationer.

BILLIG AUTOMEKANIKER MED FORDELAGTIG TIMEPRIS

Vores automekaniker har stor erfaring med alle typer af biler, og vi kan derfor tilbyde hjælp til alle modeller og bilmærker. Hos Mbiler kan vi tilbyde billige priser på din automekaniker, da vi arbejder til en yderst fordelagtig timepris.

Vi går dog aldrig ned på hverken typen af service eller kvaliteten af vores arbejde. Der vil derfor altid være en enorm fokus på at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Vores automekaniker kan bl.a. hjælpe med:

  • Autoruder
  • Autoservice
  • Dæk og fælge
  • Klargøring til syn

KONTAKT OS I DAG

Så har du brug for en automekaniker nær Roskilde, Kalundborg & Holbæk på Sjælland, skal du ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. Husk at vi kan tilbyde at hente og bringe din bil, samt at kunne tilbyde en gratis lånebil. Ring til vores automekaniker i dag på tlf. 76 60 00 60 eller send en mail på: salg@mbiler.dk for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vælg dit mærke og læs mere:

Audi værksted

Mbiler reparerer alle biler – også Audi

Mbiler reparerer alle biler – også BMW

CITROËN autoværksted

Mbiler reparerer alle biler – også CITROËN

Peugeot autoværksted

Mbiler reparerer alle biler – også PEUGEOT

SEAT autoværksted

Mbiler reparerer alle biler – også SEAT

SKODA autoværksted

Mbiler reparerer alle biler – også SKODA

VW bilværksted

Mbiler reparerer alle biler – også VW

Lukket for kommentarer.