Ring nuBook tid
trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot

Tlf. 76 60 00 60 · e-mail : salg@mbiler.dk

b2

Aircondition service af højeste kvalitet til god pris

Hvor aircondition i princippet “bare” afkøler luften har klimaanlægget en lidt bredere funktion, idet et klimaanlæg er bygget til at kontrollere temperaturen i vognens kabine, således at denne altid har den samme temperatur – hvilket i realiteten betyder, at klimaanlægget både varmer og køler.

Et aircondition anlæg tager sig af at køle luften der pumpes ud, så her skal man selv styre temperaturen. Uanset om du har aircondition eller klimaanlæg skal disse vedligeholdes, idet et ringe vedligeholdt anlæg ikke er effektivt og i værste fald brænder sammen.

Billigste aircondition service

Det er ikke unormalt, at et anlæg taber kølemiddel i løbet af et år, og dersom mængden af kølemiddel bliver for lille, bliver kølemidlet for varmt og olien slides. Det betyder en ringere effektivitet og kan betyde, at anlægget brænder sammen – hvilket kan være en forholdsvis dyr affære.

Derfor har Mbiler indført en aircondition service til kun kr. 795,- incl. moms.

Denne service indebærer bl.a. at snavs og blade omkring anlæggets kondensator fjernes, indsprøjtning rensevæske i anlægget for at dræbe eventuelle bakterier og smøring af kompressor.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt vores værksted nær Roskilde, Kalundborg & Holbæk på Sjælland på tlf. 76 60 00 60 eller send en mail til:salg@mbiler.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på aircondition service. Husk at vi kan tilbyde gratis afhentning og levering af din bil når du booker tid hos os. Vi tilbyder desuden en gratis lånebil hvis det skulle blive nødvendigt.

Skærmbillede-2015-06-09-kl.-13.32.57-300x220
Skærmbillede-2015-06-09-kl.-13.33.35-300x200
trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot
 
Se vore anmeldelser ved at klikke her
Mød os også på