Ring nuBook tid
trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot

Tlf. 76 60 00 60 · e-mail : salg@mbiler.dk

b2

4 Hjuls udmåling udføres af erfarne mekanikere

I Danmark er det desværre således, at hver 3. bil kører rundt på vejene med skæv hjulopsætning. Dette er ikke alene forbundet med risici men indvirker i høj grad på den samlede biløkonomi. Her kan en udmåling af hjulene hjælpe med at få stillet disse korrekt.

Vi retter din skæve hjulopsætning

Ved skæv hjulopsætning risikerer du følgende følgevirkninger, som kan være kostbare: Dårlig brændstof økonomi, hurtig nedslidning af dæk, for tidlig slidte styretøj dele, skævtsiddende rat eller øget sidevinds følsomhed. En normal sporing af bil kan afhjælpe lidt men er ikke optimalt.

Det helt rigtige er en 4 hjuls udmåling med den dertil hørende justering. Det er noget som virker og det kan mærkes på den overordnede biløkonomi efterfølgende. Desuden kan det også mærkes ved den øgede kørekomfort efterfølgende.

Få et tilbud på 4 hjuls udmåling

Kontakt vores værksted nær Roskilde, Kalundborg & Holbæk på Sjælland på tlf. 76 60 00 60 eller send en mail til:salg@mbiler.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på udmåling af hjul. Husk at vi kan tilbyde gratis afhentning og levering af din bil når du booker tid hos os. Vi tilbyder desuden en gratis lånebil hvis det skulle blive nødvendigt.

trustpilot8 ud af 10 på Trustpilot
 
Se vore anmeldelser ved at klikke her
Mød os også på